Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Platformunu Resmen Duyurdu: “Capital Connect”

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, VIP müşterilerine özel “Capital Connect” platformunu başlattığını duyurdu.

Binance yakın tarihli bir açıklamasında, VIP müşterileri ile yatırım fonu yöneticilerini bir araya getirmeyi amaçlayan platformu Capital Connect‘i hayata geçirdiğini beyan etti. Binance, borsa üzerinde VIP statüsüne sahip olan her kullanıcının bu platforma katılma hakkı olacağını belirtti. Kripto para borsası tarafından yapılan resmi açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Binance, yüksek net değere sahip kullanıcıların farklı kripto yatırım fonlarına göz atabileceği ve kripto yatırım yöneticileriyle bağlantı kurabileceği yeni bir self-servis platformu olan Capital Connect’in lansmanını duyurmaktan memnuniyet duyar. Bu, bölgesel kısıtlamalara tabi olarak yalnızca Binance VIP kullanıcılarının kullanabileceği ücretsiz bir hizmettir.

Konu hakkında Binance adına açıklamalarda bulunan yönetici Catherine Chen, söz konusu platformun yüksek talep sonucunda ortaya çıktığını vurguladı. Chen, platformun VIP müşterilerin hizmetine ücretsiz olarak sunulduğunu belirtirken açılmasına şu ifadelerle devam etti:

Tipik olarak, bu yatırım yöneticileri en yoğun likiditeyi sunan platformda işlem yapıyorlar. Yani sonuçta biz de kazançlı çıkacağız bu yüzden platformdan ekstra ücret talep etmiyoruz.

Chen, açıklamasının devamında Binance’in 128 milyon kullanıcısının ciddi bir bölümünün VIP üyelerden oluştuğunu hatırlatırken VIP kullanıcılar için böyle bir hizmeti sunan ilk borsa olduklarını öne çıkarttı. Öte yandan yatırım fonu yöneticilerinin VIP Binance kullanıcılarına hizmet vermeden önce tüm doğrulama ve müşterini tanı (KYC) prosedürlerini eksiksiz tamamlamaları gerekecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!