Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pepe’den 14,5 Milyon Kar Eden Balina Alımlara Başladı! Sıradaki Meme Coin Bu Mu?

Pepe (PEPE) yatırımlarından yaklaşık 14,5 milyon doların üzerinde kar eden bir balina, yönünü yeni bir meme coin’e çevirdi.

On chain analitik platformu Lookonchain 9 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, PEPE yatırımlarından 14,5 milyon doların üzerinde kar sağlamış bir balinanın son 7 gündür istikrarlı bir şekilde yapay zeka uygulaması ChatGPT tarafından oluşturulan bir memecoin olan Turbo (TURBO) alımı yaptığını belirtti.

Balinanın toplamda 977 bin dolar harcayarak 1,38 milyar TURBO aldığı ortaya konurken aldığı tokenların şu anki toplam değerinin 1,85 milyon dolar olduğunun altı çizildi. Balinanın güncel karının %64’ün üzerinde olduğu ortaya kondu.

Erken dönem PEPE yatırımcısı olmadığı belirtilen balinanın 19-27 Nisan tarihi arasında yaşanan düşüşte, toplamda 871 bin dolar değerinde 422 Ethereum (ETH) ve 200 bin USD Coin (USDC) kullanarak 1,071 milyon dolar maliyetle %1.356 kar elde ettiğine dikkat çekildi.

Balinanın özel bir stratejisi olabileceği konuşulurken öte yandan yalnızca meme coinleri satın alarak Binance’te listelenmesini bekleyen bir sermayedar olabileceği de göz önünde bulunduruldu.

Coingecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %6 değer kazanan TURBO, yazım itibariyle 0,00134 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!