Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Programını Tanıttı: Kazanan Kripto Para Projeleri Ödül Alacak!

BNB Chain, Binance’ın 10 milyar dolarlık yatırım kolu Binance Labs ile ortaklaşa BNB Incubation Alliance (BIA) adlı yeni bir girişim başlattığını duyurdu.

Bu inkübatör, erken aşama blockchain projelerinin büyümesini desteklemek ve hızlandırmak amacıyla global etkinlikler düzenleyecek.

Erken aşama projeleri destekleyecek

BNB Incubation Alliance, dünya genelinde fiziksel etkinlikler düzenleyerek erken aşama projeleri desteklemeyi hedefliyor. Bu etkinlikler, BNB Chain, Binance Labs ve girişim sermayesi şirketleri tarafından ortaklaşa organize edilecek.

Etkinliklerde seçilecek projeler, çeşitli değerlendirme kriterlerine göre belirlenecek. Buna göre projenin inkübasyon aşamasında olması, ürün lansmanını henüz yapmamış ya da yakın zamanda yapmış olması gerekecek.

Aday projeler, fikirlerini ve çözümlerini sunarak yatırımcılarla ve inkübatörlerle ağ kurma fırsatı bulacaklar. Etkinliklerin sonunda, en iyi projeler ödüllendirilecek.

Ortak organizatörlerin değerlendirmesi sonucunda seçilen kazananlar, BNB Chain’den hibe ya da Binance Labs’ten yatırım almak gibi ödüller alabilecek.

Etkinlik takvimi açıklandı

İlk etkinliğin Brüksel’de Temmuz’da gerçekleşecek EthCC2024’te düzenleneceği açıklandı.

Henüz kesinleşmemekle birlikte gelecekteki Bitcoin 2024 (ABD), Token 2049 (Singapur), Binance Blockchain Week (Dubai) DevCon ve EthGlobal (Tayland) organizasyonlarında da etkinlik düzenlenmesi planlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!