Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Yeni Rezerv Kanıtı Sistemine Shiba Inu Dahil 4 Altcoin Ekledi

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance, rezerv kanıtı sisteminde bulunan doğrulanabilir varlıkları arasına Shiba Inu (SHIB) dahil dört yeni token ekledi.

Binance 10 Şubat tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı duyuruda, rezerv kanıtı hareketi kapsamında Shiba Inu (SHIB), Polkadot (DOT), Chiliz (CHZ) ve Solana’nın da (SOL) olmak üzere kripto para kullanıcıları arasında oldukça popüler olan dört yeni varlığı da doğrulanabilir varlıklar arasına ekledi.

Eklenen son dört token ile beraber Binance üzerindeki doğrulanabilir varlık sayısı 13’e çıktı. Güncelleme ile birlikte Binance üzerinden doğrulanabilir varlıklar: Tether (USDT), Binance USD (BUSD), BNB (BNB), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Solana (SOL), Chainlink (LINK), Chiliz (CHZ), Polkadot (DOT) ve Shiba Inu (SHIB) olarak açıklandı.

Öte yandan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Binance’in rezerv kanıtı sistemine (PoR), sıfır bilgi kanıtı sistemini (zk-SNARK) entegre ettiklerini duyurdu.

LİNK

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!