Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’de Bulunan Bu Altcoin’de Pump-Dump: 3x Yükselişin Ardından Yarı Yarıya Düşüş

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de listeli olan bir altcoin’de pump-dump yaşanıyor. İlk önce yaklaşık 3x yükseliş yaşayan token hemen ardından neredeyse yarı yarıya değer kaybederek çakıldı.

Açık bir NFT ekosistemine sahip özel bir blockchain olan merkeziyetsiz finans (DeFi) ve NFT protokolü Dego Finance‘in yerel token’ı DEGO‘da bir pump-dump yaşanıyor. Bugün öğle saatlerinde yükselişe geçerek yaklaşık %272 değer kazanan ve 6,52 dolara kadar ulaşan DEGO, şimdi de sert bir şekilde düşüşe geçti. Gün içerisinde 1,80 dolarlarda seyreden DEGO, 3x‘e yakın yaşadığı yükselişin ardından neredeyse %60‘a yakın düşerek çakıldı ve yazım esnasında 2,87 dolardan işlem görüyor.

Proje ve ekosistem ile ilgili herhangi bir önemli gelişmenin veya duyurunun gündemde olmaması akıllara pump-dump ihtimalini getirirdi. Yükseliş ile birlikte projenin resmi Twitter hesabından paylaşılan gönderi ise dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımda “to the moon” ifadesine yer veren ekip bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisine maruz kalırken kimilerinden ise destek gördü.

2020 yılında piyasaya sürülen DEGO, Coingecko verilerine göre 12 milyon maksimum arza sahip bulunuyor ve toplam 17,7 milyon piyasa değeri ile en değerli kripto para birimleri arasında 677. sırada yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!