Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’e 1,8 Trilyon SHIB Transferi: Şubat Ayından Bu Yana En Büyük Giriş

Kripto para borsası Binance’e şubat ayından bu yana en büyük Shiba Inu (SHIB) girişi yaşandı.

Dune Analytics tarafından sağlanan verilere göre Binance’e son 10 ayın en hacimli SHIB girişi yaşandı. Blokzinciri üzerinde Crypto.com‘a ait olarak işaretlenmiş bir adresten çıkan SHIB’ler Binance’in sıcak cüzdanlarına işlem yapmak üzere aktarıldı. Söz konusu adres 900 milyar adetlik 2 farklı işlem sonucunda toplamda 1,8 trilyon SHIB‘i Binance’e transfer etti.

Glassnode’un sunduğu veriler 16 milyon dolar değerindeki bu transferin 28 Şubat 2022 tarihinden bu yana bir günde Binance’e aktarılan en hacimli SHIB transferi olduğunu ortaya koydu.

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen bu transfer yatırımcılar tarafından olası bir satış baskısı olarak yorumlandı ve SHIB fiyatında kısa sürelide olsa bir düşüş görüldü.

Bu ayın başlarında Crypto.com, toplam rezervlerinin yaklaşık %20’sini oluşturan 558 milyon dolar değerinde yaklaşık 5 trilyon SHIB tuttuğunu açıklamıştı. Nansen tarafından sağlanan on-chain verilerine göre şuan için Crypto.com’un SHIB varlıkları, 3,52 milyar dolarlık toplam rezervlerinin %14,2’sini oluşturuyor.

Haberin kaleme alındığı esnada CoinGecko verilerine göre SHIB fiyatı 24 saatlik periyotta %11 artışla 0,000000475107 dolardan piyasalarda işlem görüyor.

Bu büyük transferin sorumlusu Crypto.com geçtiğimiz haftalarda rezerv kanıt verilerini paylaşmış 591 milyon dolar değerindeki SHIB varlığını teyit etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!