Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’de Yeni Marjin Opsiyonları

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak gösterilen Binance’de, marj ticareti, geçtiğimiz dönemde başlamıştı. Özellikle bu alanda çok aktif olan BitMEX’in elde ettiği hacimden kendi payını almak isteyen ve zaten borsada işlem yapan müşterilerine bir de marj ticareti opsiyonu sunan Binance, bu alanda yaptığı çalışmalara devam ediyor.

Özellikle BitMEX’in son dönemde yaşadığı sıkıntılı süreç ve platformdan çıkan para miktarının rekor seviyelere ulaşmasının ardından Binance, daha fazla marj ticareti opsiyonu sunmak için kolları sıvadı.

Konuyla ilgili olarak borsadan bugün yapılan açıklamada, yeni paritelerin ve endekslerin işin içine girdiği ifade edilirken, şu sözlere yer verildi:

”Binance, önümüzdeki dönemde USDC, Litecoin ve Ethereum Classic için marj ticareti opsiyonunu açıldığını mutlu bir şekilde duyuruyor.”

VIP 0 seviyesinde olan yatırımcılar için maksimum LTC ödünç alma miktarı 50 olarak belirlenirken, bunun faiz oranının ise günlük yüzde 0,02 olduğu açıklandı. Aynı kategoride USDC için belirlenen ödünç miktarı ise 20 bin oldu ve burda da günlük faiz aynı kaldı.

Ethereum Classic için ise VIP 0 seviyesinde yer alan yatırımcılar için Binance, günlük yine yüzde 0,02 faizle 300 ETC sınırı koydu. Binance’in bu hamle ile platformda hacmi arttırması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment