Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 2 Altcoin İçin BUSD Paritesine Delist: Vadeliden Kaldırıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 2 altcoin’in daha Binance USD (BUSD) paritesini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 20 Temmuz Perşembe günü yaptığı resmi açıklamadaLido DAO (LDO) ve Gala’ya (GALA) ait BUSD marjlı işlem çiftini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, TSİ bugün saat 17.00’de belirtilen altcoin paritesi için kaldıraç düzenlemesi yapacak ve 27 Temmuz saat 12.00’de bütün açık pozisyonları kapatacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra söz konusu altcoin’in BUSD paritesini sürekli vadeli işlemlerden kaldıracak. Sürekli vadeli işlemlerde halihazırda sadece BUSD paritesi bulunmayan LDO ve GALA, bu işlemlerden sonra tamamen delist edilmiş sayılmayacak.

Kullanıcılar, LDO ve GALA için platformda bulunan spot işlem çiftlerinde ve Tether (USDT) marjlı vadeli işlem çiftlerinde ticaretine devam edebilecek.

CoinGecko verilerine göre GALA son 24 saatlik periyotta %0,9 düşüşle 0,0261 dolardan, LDO %4 yükselişle 2,11 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!