Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 3 İşlem Çiftine Marjinden Delist Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 3 altcoin’in Bitcoin (BTC) paritelerini marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 17 Mayıs Çarşamba günü yaptığı resmi açıklamada, Amp (AMP) ve StormX’in (STMX) Bitcoin paritelerini çapraz marjin işlemlerden, JasmyCoin’e (JASMY) ait Bitcoin paritesini hem çapraz hem de izole marjin işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, AMP ve STMX’in BTC pariteleri için izole marjin borçlanmasını, JASMY’nin BTC paritesi için hem izole hem de çapraz marjin borçlanmasını 18 Mayıs tarihinde askıya alacak. Ardından TSİ 24 Mayıs saat 09.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve AMP/BTC, JASMY/BTC, STMX/BTC işlem çiftlerini izole marjin işlemlerden, JASMY/BTC paritesini aynı zamanda çapraz marjin işlemlerden ödünç alınabilir varlık olarak kaldıracak.

Söz konusu altcoinlerin marjin işlemlerde başka pariteleri de bulunduğu için son güncelleme tamamen delist edildiği anlamına gelmiyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %2,6 değer kazanan JASMY, yazım esnasında 0,00494 dolardan, AMP %0,4 yükselişle 0,00297 dolardan STMX ise %1,2 yükselişle 0,00457 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!