Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’den Ethereum Staking Ödül Ödemelerine Geçici Durdurma: İşte Detaylar

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, teknik bir sorun kapsamında Ethereum (ETH) staking ödüllerinin ödenmesini geçici olarak duraklattı.

Coinbase 16 Mayıs tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, platformda bulunan küçük bir teknik sorunu çözmek için ETH staking ödüllerini ödemeyi kısa bir süreliğine durdurduğunu açıkladı.

Borsa, mevcut durumda bir sorun tespit edildiğini ve çözüm üzerinde çalışıldığını belirtirken sürecin ortalama 48 ile 72 saat içerisinde sonuçlanmasını beklediklerini bildirdi. Çözüm sürecinde müşteri ETH’lerinin staking ödülleri kazanmaya devam ettiğinin altını çizen Coinbase, varlıkların güvende olduğunu vurguladı.

Verilen bilgilere göre staking ödülleri TSİ 18 Mayıs 21:01 ile 19 Mayıs 21:01 tarihleri arasında dağıtılmaya devam etmesi planlanıyor.

Öte yandan teknik sorunun bir bahane olduğu ve borsanın esasında staking hizmetlerini sonlandırmaya hazırlandığı iddia edildi.

İddialar, Alman bankacılık devi Berenberg’ün ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) yakın zamanda Coinbase’e Bittrex ve Kraken’e açtığı davalar doğrultusunda bir dava açacağı öngörüsüne dayandırıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!