Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 5 Altcoin İçin Daha Delist Harekatı: 13 İşlem Çiftini Sonlandıracak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 5 altcoin’e ait 13 işlem çiftini marjin işlemlerden delist edecek.

Binance 19 Ocak Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, Nexo (NEXO), Polkastarter (POLS), QuickSwap’a (QUICK), TomoChain (TOMO) ve Alchemix’e (ALCX) için toplamda 13 işlem çiftini marjin işlemlerden kaldıracağını duyurdu.

Açıklamada, Nexo, Polkastarter ve QuickSwap’a ait tüm işlem çiftlerini marjin işlemlerden delist edileceği belirtilirken TomoChain (TOMO) ve Alchemix’e (ALCX) ait bazı işlem çiftlerini ise izole marjin işlemlerden kaldırılacağı bildirildi. Bu açıklamayla birlikte NEXO, POLS ve QUICK’e ait işlem çiftleri marjin işlemlerde bulunmayacak.

Açıklamaya göre Binance, belirtilen işlem çiftleri için 23 Ocak tarihinde izole ve çapraz marjin borçlanmasını askıya alacak. Ardından TSİ 2 Şubat saat 9.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve NEXO/BUSD, NEXO/USDT, POLS/BTC, POLS/BUSD, POLS/USDT, QUICK/BTC, QUICK/BUSD, QUICK/USDT işlem çiftlerini çapraz marjin işlemlerden, ALCX/BTC, NEXO/BUSD, NEXO/USDT, POLS/BTC, TOMO/BTC işlem çiftlerini izole marjin işlemlerden ödünç alınabilir varlık olarak kaldıracak.

Binance ayrıca kullanıcıların söz konusu varlıklar için platformda bulunan diğer işlem çiftlerinde ticarete devam edebileceğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!