Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 7 Altcoin İçin Kötü Haber: Marjinden Delist Edecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 5 altcoin’i çapraz marjin işlemlerden, 2 altcoin’i ise izole marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 22 Aralık Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, Fetch.ai (FET), Ampleforth Governance Token (FORTH), Selfkey (KEY) MOBOX (MBOX) ve WINkLink’e (WIN) ait tüm işlem çiftlerini çapraz marjin işlemlerden, Aion (AION) ve BitShares’e (BTS) ait tüm işlem çiftlerini ise izole marjin işlemlerden tamamen kaldırarak delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, belirtilen varlıkların etkilenen tüm işlem çiftleri için 27 Aralık tarihinde izole ve çapraz marjin borçlanmasını askıya alacak. Ardından TSİ 5 Ocak saat 6.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve FET/BTC, FET/BUSD, FET/USDT, FORTH/BUSD, FORTH/USDT, KEY/USDT, MBOX/BTC, MBOX/BUSD, MBOX/USDT, WIN/BUSD, WIN/USDT işlem çiftlerini çapraz marjin işlemlerden, AION/BTC, AION/USDT, BTS/BTC, BTS/USDT işlem çiftlerini izole marjin işlemlerden kaldıracak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!