Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den 7 İşlem Çiftine Marjinden Delist!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 7 altcoin’in BUSD paritesini izole ve çapraz marjin işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 8 Ağustos Salı günü yaptığı resmi açıklamada, Astar (ASTR), Audius (AUDIO), Basic Attention Token (BAT), Biswap (BSW), Numeraire (NMR), ConstitutionDAO (PEOPLE) ve Reserve Rights (RSR) BUSD paritelerini izole ve çapraz marjin işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance ASTR, AUDIO, BAT, BSW, NMR, PEOPLE ve RSR’nin BUSD paritesi için izole ve çapraz marjin borçlanmasını 10 Ağutos tarihinde askıya alacak. Ardından TSİ 17 Ağustos saat 09.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bekleyen tüm emirleri iptal edecek ve ASTR/BUSD, AUDIO/BUSD, BAT/BUSD, BSW/BUSD, NMR/BUSD, PEOPLE/BUSD ve RSR/BUSD işlem çiftlerini izole ve çapraz marjin işlemlerden ödünç alınabilir varlık olarak kaldıracak.

Söz konusu altcoinlerin marjin işlemlerde başka pariteleri de bulunduğu için son güncelleme tamamen delist edildiği anlamına gelmiyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!