Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reddit Tokenları ABD’li Popüler Borsada Listelendi, Fiyatlar Uçtu: 2x’i Aşan Yükseliş!

Sosyal paylaşım platformu Reddit’in yerel topluluk tokenları Moons (MOON) ve Bricks (BRICK) kripto para borsası Kraken’in listelemesiyle birlikte yükselişe geçti.

Reddit tarafından uzun süredir konuşulan ve özellikle Temmuz ayında platformun hizmet koşullarında yapılan değişiklik ile gündeme gelen subredditlerine (alt grup) ait tokenlar r/CryptoCurrency Moons (MOON) ve r/FortNiteBR Bricks (BRICK) ABD’li kripto para borsa Kraken’de listelendi.

Kraken tarafından yapılan resmi açıklamada, MOON ve BRICK için USD ve EUR spot işlem çiftlerinin aktif hale getirildiği beyan edildi. Öte yandan sadece MOON için MOON/USD işlem çifti altında sürekli vadeli işlem seçeneği de getirildi.

Listelenmenin etkisiyle harekete geçen reddit’in 6,5 milyondan fazla kullanıcıya sahip r/CryptoCurrency topluluğunun yerel tokenı MOON %70 yükselişle 0,279 dolar seviyesinden 0,476 dolara ulaştı. Daha iyi bir performansla yükselişe eşlik eden BRICK ise 2 katından fazla artış yaşayarak %182’lik bir hareketle 0,0253 dolardan 0,0714 dolara kadar fırladı.

MOON daha önce Crypto.com MEXC ve Gate.io gibi popüler kripto para borsalarında listelenirken BRICK yalnızca Crypto.com listelemesi almıştı.

CoinGecko verilerine göre MOON yazım esnasında 0,401 dolardan, BRICK ise 0,0468 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!