Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Beklenen Destek Geldi: Bu Altcoin’i Listeleyecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, uzun zamandır beklenen Arbitrum’un airdrop dağıtımına destek vererek ARB’yi listeleyeceğini duyurdu.

Binance’in 20 Mart tarihinde yaptığı duyuruya göre borsa, TSİ 23 Mart 20.00’de Ethereum (ETH) katman-2 (L2) ölçeklendirme çözümü projesi Arbitrum’u (ARB) listeleyecek. 

Yaptığı açıklamada ARB yatırma işlemlerinin 23 Mart 15.30’da başlayacağını, çekme işlemlerinin ise listelenme saatinden tam bir gün sonra başlayacağını söyleyen Binance, söz konusu listeleme ile birlikte yatırımcılara ARB/BTC ve ARB/USDT olmak üzere 2 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Öte yandan listeleme ile birlikte ARB, ödünç alınabilir varlık olarak izole marjin işlemlerine de eklenecek. Borsa, sunduğu opsiyon ile ARB yatırımcılarına USDT paritesinde izole marjin ticareti yapma fırsatı tanıyacak.

Henüz piyasaya sürülmemiş olan ARB’nin ekibi, geçtiğimiz günlerde 10 milyar arzı bulunan token’ın kullanıcılara belirli oranlarda dağıtıldığını açıklamıştı. Ayrıca Binance’den önce OKX, MEXC ve Huobi de ARB’yi listeleyeceğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!