Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Bir Altcoin İçin Önemli Değişiklik Duyurusu: Fiyat Uçtu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, QuickSwap (QUICK) için token değişim planını destekleyeceğini açıkladı.

Binance tarafından 10 Temmuz günü paylaşılan resmi bir blog gönderisinde, QuickSwap için token değişim ve yeniden değerleme planının destekleneceği bildirildi. Açıklamada hesabında QUICK bulunan kullanıcılara 1:1000 oranda yeni token sağlanacağı belirtildi.

Binance, TSİ 17 Temmuz 06:00 itibarıyla platform üzerdeki mevcut QUICK/BTC, QUICK/BUSD ve QUICK/USDT işlem çiftlerini askıya alarak delist edecek ve bekleyen tüm emirleri iptal edecek.

Sürecin devamında TSİ 17 Temmuz saat 06.30‘da QUICK para yatırma ve çekme işlemleri askıya alınacak. QUICK/USDT, QUICK/TUSD ve QUICK/BTC spot işlem çiftleri TSİ 21 Temmuz 11.00‘de alım satıma yeniden açılacak. Bununla birlikte bir sonraki duyuruya kadar QUICK/TUSD işlem çiftinde piyasa yapıcılara (maker) sıfır komisyon uygulanacak.

İlerleyen günlerde yeni QUICK token listelemesi için borsa tarafından ayrı bir duyuru yapılacak. Ayrıca yeni QUICK token için yatırma ve çekme işlemleri için de ayrı bir duyuru yapılarak bilgilendirme sağlanacak.

QUICK fiyatında ani yükseliş

CoinGecko verilerine göre halihazırda gün içerisinde 55 dolardan 6465 dolar bandına yükseliş yaşayan QUICK, haber akışının etkisiyle kısa sürede 64 dolar seviyesinden %20 üzerinde değer kazanarak 77,6 dolara kadar fırladı. QUICK, yazım esnasında 75,5 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!