Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Coin Transferi İçin Yeni Platform: 9 Ülkede Başlatıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto para transfer platformu Send Cash’i dokuz Latin Amerika ülkesinde başlatıyor.

Binance 29 Ağustos tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, kripto para transfer platformu Send Cash’i dokuz Latin Amerika ülkesinde başlatacağını açıkladı. Send Cash verilen bilgilere göre Binance Pay aracılığıyla kullanıcıların kripto para transferi yapmasına olanak tanıyacak.

Send Cash, Kolombiya, Honduras, Guatemala, Arjantin, Kosta Rika, Paraguay, Dominik Cumhuriyeti, Panama ve Meksika’da piyasaya sürülecek. Binance bu platform sayesinde Binance Pay üzerinden ilgili ülkelerden lisanslı ödeme işleme sağlayıcılarının hizmetleri sayesinde doğrudan banka hesaplarına para aktarabileceklerini söyledi. Kullanıcılar uygulamadan mevcut durumda yalnızca Arjantin ve Kolombiya bankalarına para gönderebiliyor. Ancak Binance, platformunun mevcuttaki kısıtlı kullanım alanına rağmen piyasadaki en düşük maliyeti taahhüt ettiğini belirtti.

Binance Latin Amerika Bölgesi Başkan Yardımcısı Min Lin, bölgedeki işletme ve bireylerin karşılaştıkları özel zorlukları çözmek için yeni alternatifler keşfetmeye açık olduklarını ve Binance olarak bu kapsamda yerel ihtiyaçlara cevap verebilecek ürünler oluşturma yolunda çalıştıklarını söyledi.

Binance 24 Ağustos tarihinde Latin Amerika ve Orta Doğu’da kripto para destekli banka kartı hizmetini sonlandıracağını duyurmuştu. Kripto para destekli banka kartı hizmetinde borsanın iş birlikçisi konumundaki ödeme hizmetleri devi Mastercard da bu haberi doğrularken Binance markalı banka kartı üretimi yapan Visa’nın geçtiğimiz temmuz ayından bu yana Avrupa’da bu kartları üretmediği belirtilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!