Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den DeFi Protokolü Helio İçin 10 Milyon Dolarlık Yatırım Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yatırım kolu Binance Labs, Helio Protocol’e likit staking platformuna dönüşmesi yolunda destek için 10 milyon dolar yatırım yaptı.

Binance 11 Ağustos tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı duyuruda, merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Helio Protocol’ün bir pasif getiri vadeden bir likit staking protokolü olarak genişlemesine yardımcı olmak adına 10 milyon dolar değerinde yatırım yaptıklarını açıkladı.

Helio Protocol’ün bu fonları ekibini genişletmek, likit staking sağlayıcıları arasında teminatı çeşitlendirmek ve gelecekteki çoklu ağ büyümesine destek sağlamak için tahsis edeceği belirtildi. Bu geliştirmeler ile birlikte Helio’nun likit staking topluluğu için sağlam, güvenli ve çeşitlendirilmiş bir platform olacağı ifade edildi. Ayrıca ekibin bir yol haritası paylaşacağı da vurgulandı.

Helio Protocol CEO’su konu hakkında yaptığı açıklamada, misyonlarının likit staking topluluğuna güvenli bir platform sunmak olduğunu ve bu yatırımın protokole kritik kaynaklar ve bağlantılar getireceğini söyledi.

Binance Labs Başkanı Yi He, DeFi projelerini ve Web3 sektörünün geleceği için inovasyonu teşvik eden kurucuları desteklemeye kararlı olduklarını belirtti. Başkan He, likit staking sektöründe büyük bir potansiyel gördüklerini ifade etti ve Helio’nun Binance Smart Chain ve diğer ağlarda lider bir likit staking protokolü olarak büyüdüğünü görmeyi umduklarını bildirdi.

Helio Protocol’ün mevcut durumda Binance Smart Chain üzerinde inşa edilmiş olmasına rağmen Ethereum (ETH) ağının yanı sıra Arbitrum (ARB) ve zkSync gibi önde gelen Ethereum katman-2 (L2) ağlarında lansman yapmayı planladığı belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!