Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Delist Hamlesi: 3 İşlem Çiftini Vadeliden Kaldırıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 3 altcoin’e ait bazı işlem çiftini sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 6 Nisan Pazartesi günü yaptığı resmi açıklamada, Phoenix Global (PHB), The Sandbox (SAND) ve Uniswap’e (UNI) ait Binance USD (BUSD) marjlı işlem çiftlerini vadeli işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

Açıklamaya göre Binance, TSİ 6 Nisan 14.30’da belirtilen altcoin pariteleri için kaldıraç düzenlemesi yapacak ve TSİ 11 Nisan 12.00’de bütün açık pozisyonları kapatarak delist edecek.

Binance, tüm bu işlemlerden sonra bu iki kripto para biriminin BUSD paritelerini sürekli vadeli işlemlerden kaldıracak. Sürekli vadeli işlemlerde halihazırda sadece BUSD pariteleri bulunmayan PHB, SAND ve UNI, bu işlemlerden sonra tamamen delist edilmiş sayılmayacak.

Kullanıcılar, söz konusu varlıkların platformda bulunan spot işlem çiftlerinde ve Tether (USDT) marjlı vadeli işlem çiftlerinde ticaretine devam edebilecek.

CoinGecko verilerine göre PHB son 24 saatlik periyotta %4,6 düşüşle 1,08 dolardan, SAND %1,8 düşüşle 0,636 dolardan ve UNI %3,4 düşüşle 6,09 dolardan işlem görüyor.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!