Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Ethereum İçin Shapella Sonrası Beklenen Duyuru Geldi

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance, Etheruem Shapella yükseltmesi sonrası borsa üzerinden stake edilen Etherlerin çekim işlemlerine dair detayları paylaştı.

Binance 13 Nisan tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı duyuruda, Shapella yükseltmesinin tamamlanmasının ardından kullanıcıların borsa üzerinde stake ettikleri ETH’leri 19 Nisan itibariyle geri çekebileceklerini bildirdi. Duyuru, Ethereum ağında stake edilen ETH’lerin serbest bırakılmasını sağlayan Shapella yükseltmesinin ana ağda yayına girmesinden kısa bir süre sonra geldi.

Binance açıklamada, borsa üzerinde ETH stake eden kullanıcılara 1:1 oranında BETH token verileceğini ve ilgili tarih itibariyle BETH ve ETH arasında 1:1 oranda dönüşümü destekleyerek kullanıcıların çekme taleplerini yanıtlayacağını belirtti.

Başlangıçta çekim işlemlerinin yavaş olacağı ve tamamlanmasının 15 gün ile birkaç hafta alacağının altı çizilirken kullanıcıların çekim talebinde kullandıkları BETH’lerden çekim süresi boyunca stake geliri elde edemeyeceği vurgulandı. Ethereum ana ağındaki işlem sınırlamaları nedeniyle Binance’in günlük çekim sınırı koyacağı ve bu sınırın süreç içerisinde değişebileceği de açıklamalar arasında yer aldı.

Verilen bilgilere göre kullanıcılar, çekim işlemini onaylamadan önce çekim işleminin tamamlanma tarihini görebilecek. Onaylanan çekim işlemleri iptal edilemeyecek. ETH’ler çekim işlemi tamamlandıktan sonra kullanıcıların spot cüzdanlarına aktarılacak

Ayrıca kullanıcılar 10 Mayıs tarihine kadar sıfır komisyon ile BETH/ETH ve BETH/USDT işlem çiftlerinde alım-satım yapabilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!