Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin’den Yeni Ortaklık: 60 Milyonluk Yatırımın 45 Milyonu ile Token Alınacak!

En eski blockchain projelerinden biri olan EOS (EOS), piyasa yapıcı DWF Labs ile ortaklık kurarak 60 milyon dolar yatırım aldı.

EOS Network Foundation ve DWF Labs kripto para endüstrisi için son dönemlerin en büyük ortaklığına imza attı. EOS ağının genişlemesini ve kabul görmesini hızlandırmayı amaçlamayan bu ortaklık kapsamında, toplamda 60 milyon dolarlık sermaye devreye sokuldu.

Söz konusu anlaşmanın satır aralarına göre DWF Labs, 45 milyon dolar değerinde EOS satın almayı ve 15 milyon dolar ile EOS tabanlı işletmelere ve projelere yatırım yapmayı taahhüt etti.

Öte yandan EOS cephesinde yakın zamanda önemli gelişmeler yaşanacak. EOS, 14 Nisan tarihinde topluluk tarafından merakla beklenen EOS Ethereum Sanal Makinesi’ni (EVM) piyasaya sürmeyi planlıyor.

CoinGecko verilerine göre haber akışının ve piyasadaki olumlu rüzgarın etkisiyle son 24 saat içerisinde %4,9 yükselen EOS, yazım esnasında 1,27 dolardan işlem görüyor.

Son dönemlerde ciddi yatırımlarıyla dikkat çeken DWF Labs, geçtiğimiz hafta toplamda 20 milyon dolar değerinde iki farklı yatırımla yapay zeka sektöründeki konumunu güçlendirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!