Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoin Token Satışı ile 10 Milyon Dolar Topladı, Fiyat Fırlayarak Yükselişe Geçti

Bilgi protokolü RSS3’ün piyasa yapıcısı DWF Labs’tan token satışı karşılığında 10 milyon dolar topladığını duyurması ile birlikte altcoin fiyatı aniden fırlayarak yükselişe geçti. 

Yakın tarihte yapay zeka eğitim platformunu tanıtan RSS3, yatırımcıların ilgisini topladı. Söz konusu projenin tanıtılmasının ardından son olarak harekete geçen yatırımcılardan biri de DWF Labs oldu. RSS3, token satışı yoluyla DWF Labs’tan 10 milyon dolar aldı.

Daha önce Coinbase, Dragonfly Capital ve ünlü girişimci Balaji Srinivasan‘dan yatırım alan RSS3‘ye yönelik sektörün önde gelen isminden gelen 10 milyon dolarlık son yatırım, protokolün kısa bir süre önce yapay zeka (AI) eğitimleri için RSS3 AIOP platformunu piyasaya sürmesinin ardından geldi.

DWF Labs’ın yönetici ortağı Andrei Grachev konu ile ilgili verdiği demeçte, RSS3’ün bu sektördeki kritik konumuna değindi:

RSS3’ün, geliştiricilere web3 ekosistemiyle nasıl etkileşimde bulunduğumuzu yeniden tanımlayacak çeşitli ve son teknoloji uygulamalar yaratma gücü vermek için mükemmel bir konumda olduğuna inanıyoruz.

CoinGecko verilerine göre RSS3, söz konusu yatırımın kamuoyu ile duyurulmasının ardından yükselişe geçti. RSS3 gün içerisinde seyrettiği 0,1821 dolar seviyesinden aniden fırlayarak %12 civarında değer kazandı ve 0,2032 dolara kadar yükseldi. RSS3 haberin kaleme alındığı sıralarda 0,2028 dolardan işlem görüyor.

Öte yandan son günlerin popüler trendi yapay zekaya ayrı bir ilgi gösteren DWF Labs, son olarak  yapay zeka odaklı kripto para projesi CryptoGPT’ye (GPT) 10 milyon dolar değerinde yatırım yaptığını açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!