Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yapay Zeka Odaklı Altcoin 10 Milyon Dolar Yatırım Aldı, Fiyat Yükseldi!

Yapay zeka odaklı kripto para projesi CryptoGPT (GPT), 250 milyon dolar değerleme ile 10 milyon dolarlık yatırım aldı.

Son günlerin trend yapay zeka projelerinin başında gelen CryptoGPT, A serisi finansman turunda 250 milyon dolar değerleme ile 10 milyon dolar yatırım aldı. Ekip tarafından yapılan açıklamaya göre finansman turu, ayı piyasası sırasında en aktif yatırımcılardan biri olan piyasa yapıcı DWF Labs tarafından yönetildi. DWF Labs ayrıca yapılan anlaşma doğrultusunda, CryptoGPT için piyasa yapıcı görevini de üstlenecek.

CryptoGPT kurucu ortağı Dejan Erja konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yeni finansmanın Asya pazarlarındaki bölgesel varlığı artırmak ve geliştirici ekibi küresel olarak büyütmek için kullanılacağını söyledi.

Ayrıca taahhüt edilen miktarın şu an için yalnızca 420 bin dolarının karşılandığını belirten kurucu, DWF Labs’ın geçen hafta yatırım yapmaya başladığını ve geri kalan miktarın 285 gün içinde yatırılacağını söyledi:

DWF Labs, token ekonomik planlarımızda özetlenen hak ediş programını takip ediyor. Yatırım, bu tokenlerin hak edişine uygun olarak 285 günlük bir süre içinde gerçekleştirilecek

CoinGecko verilerine göre GPT haber akışının etkisi ile gün içerisinde seyrettiği 0,0698 dolar seviyesinden %10‘a yakın bir yükseliş yaşayarak 0,0751 dolara kadar ulaştı. GPT haberin kaleme alındığı sıralarda 0,0744 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!