Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu’dan Metaverse Hakkında Detaylı Açıklama: Tarih Ufukta Göründü

Popüler meme token Shiba Inu’nun (SHIB) geliştiricileri, The Metaverse’ün bu yıl sonuna kadar piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Shiba Inu geliştiricileri 10 Nisan tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı blog gönderisinde, The Metaverse’ü bu yılın aralık ayından önce piyasaya sürmeyi planladıklarını bildirdi.

Ekip, mevcut ilerleyişin zaman aldığını ancak 2023’ün sonunda kullanıcıların The Metaverse içerisinde bazı alanları keşfetme, inşa etme, tasarlama, oynama ve geliştirme fırsatına sahip olacağından emin olduklarını belirtti.

Unreal Engine 5.1 ile tasarlanan Metaverse içerisinde kullanıcıların, arazilerinden pasif gelir elde edebileceği, oyun içi kaynaklar toplayabileceği, diğer oyuncularla etkileşime girebileceği ve çeşitli ekonomik faaliyetler içerisinde bulunabileceğine değinildi.

The Metaverse’ün toplamda 100.595 basılabilir arazi parçasına sahip olduğu bildirilirken 30 Nisan tarihine kadar projenin resmi sosyal medya hesabını takip edip çekilişe katılan 10 kullanıcıya ücretsiz bir arazi parçası verileceği duyuruldu.

Öte yandan projenin 2023’ün sonuna kadar piyasaya sürülmesi için mükemmellikten feragat edilmesi gerektiğine dikkat çeken geliştiriciler, projenin tamamlanmadan çıkabileceğine dikkat çekti.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %8,2 değer kazanan SHIB, son 24 saat içerisinde %2,4 yükselerek yazım itibariyle 0,00001115 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!