Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’tan Çarpıcı Ödül Vaadi: Bunu Kanıtlayana 1 Milyon Dogecoin!

Tesla ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk, kendisinin bir zümrüt madeni olduğunu kanıtlayabilene bir milyon Dogecoin (DOGE) vereceğini söyledi.

Elon Musk 13 Nisan tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, bir zümrüt madeni olduğunu kanıtlayabilecek kişiye 87 bin dolar değerinde bir milyon DOGE vereceğini söyledi.

Musk’ın teklifi, “DogeDesigner” kullanıcı adlı bir tasarımcının iddiasına cevap olarak verildi. Tasarımcı 13 Nisan tarihinde sosyal medya hesabı üzerinde başlattığı meydan okumada, Musk’ın zümrüt madeni olduğuna dair kanıt sunabilecek birine 6 bin dolar değerinde 69 bin 420 DOGE vereceğini belirtti.

Kullanıcıların, Musk’ın bir zümrüt madenine sahip olduğuna dair henüz somut bir kanıt sunamadığı görüldü. Ancak bazı kullanıcılar, Elon Musk’ın babası Errol Musk’ın Zambiya’da bulunan Kagem Mining isimli bir zümrüt madeninde hissesi bulunduğunu iddia etti. Elon Musk’ın babasının Zambiya’daki madenine dair söylemlerini içeren Forbes röportajını ve babasına ait hisseleri resmi belgeleri kanıt olarak sunan kullanıcılara CEO’dan bir yanıt gelmedi.

CEO’nun bir zümrüt madenine sahip olduğu iddiaları 2014 yılında Forbes’e verdiği bir röportajdan kaynaklanıyor. Musk, ilgili röportajda babasının Zambiya’daki zümrüt madeninde hissesi olduğunu belirtmişti. Ancak hisselerin akıbeti hakkında daha sonrasında herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!