Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Fransa Kararı: 12 Kripto Para İçin Ticareti Durduruyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yasal gereklilikleri gerekçe göstererek Fransa’da ikamet edenler için bazı altcoinlerin alım-satımını devre dışı bırakıyor.

Binance global çapta regülasyonlara uyum sağlamak adına yeni bir hamle yaptı. Borsa bu doğrultuda kullanıcılara gönderilen bir e-posta’da, yasal gereklilikleri sebep göstererek Fransa’da ikamet eden yatırımcılar için bazı gizlilik odaklı tokenların alım-satımını devre dışı bırakacağını duyurdu.

Binance tarafından gönderilen mail’e göre Decred (DCR), Dash (DASH), Zcash (ZEC), Horizen (ZEN), PIVX (PIVX), Navcoin (NAV), Secret (SCRT), Verge (XVG), Firo (FIRO), Beam (BEAM), Monero (XMR) ve MobileCoin’in (MOB) alım-satımı kaldırılacak.

Binance ayrıca söz konusu 12 tokenı 26 Haziran’dan itibaren yalnızca Fransa’dan değil Polonya, İtalya ve İspanya’dan da delist edeceğini açıkladı.

Öte yandan Fransa, regülasyonlar konusunda önemli adımlar atıyor. Fransa regülatörleri geçtiğimiz günlerde, ABD’deki düzenleyici belirsizlikten kaçan kripto şirketlerine kucak açmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!