Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Hizmet Koşullarında Sessiz Sedasız Değişiklik: İşte Detaylar!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, hizmet koşullarında kullanıcıları etkileyen değişiklikler yaptı. 

Binance, yakın tarihte hizmet koşullarında değişikliğe gitti. Revizyon sonucunda borsa, bazı kullanıcı varlıkları üzerinde değişim hakkı elde etti.

Yapılan değişikliğe göre borsa, Binance üzerinde mevcut durumda delist edilen ancak kullanıcı cüzdanlarında saklanmaya devam eden varlıkları belirli bir saklama süresinin sonunda kendi takdirine bağlı olarak farklı bir varlığa çevirebilecek. Saklama süresine dair bir detaya yer verilmedi.

Binance bu konuda her bir varlık için emir boyutunu değiştirebileceğini belirtirken kullanıcıları bu işlem ile ilgili olarak bilgilendirebileceğini ancak böyle bir zorunluluğu olmadığını da hizmet koşullarına ekledi. Borsa ayrıca bu ve bu tür işlemlerle ilgili olarak kullanıcılarına karşı herhangi bir sorumluluk almadığının da altını çizdi.

Öte yandan yapılan değişiklikler sonucunda Binance, platformları üzerinde hangi kripto para birimlerinin listelendiğini belirleme konusunda büyük bir yetkiye sahip oldu. Bu sayede borsanın, istediği varlığı listeleme ya da delist etme hakkı bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!