Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Kampanya: Notre Dame’ın Yeniden İnşası İçin Bitcoin ile Bağış İsteniyor

15 Nisan tarihinde yanan ve hem Paris’in hem de dünyanın sayılı kültür miraslarından birisi olan Notre Dame’ın yeniden inşası için bağışlar toplanmaya devam ediliyor.

Dünyanın dört bir yanından insanlar, bu eşsiz eserin yeniden inşası için Fransa cumhurbaşkanı Emanuel Macron’un çağrısına uyarken, konuyla ilgili bir hamle de Binance’den geldi.

Binance’dan yapılan açıklama şirketin Binance Charity Foundation adlı iştirakinin Notre Dame’ın yeniden inşası için kampanya başlattığı belirtildi. Yapılacak bu kampanyada BTC cinsinden bağışlar kabul edilecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”15 Nisan 2019 tarihinde Paris’te yer alan tarihi Notre Dame katedralinde çok büyük bir yangın çıktı ve bu yangın, binaya çok ciddi zarar verdi. Yaşanan bu şey; insanlığın ortak mirası olan kültür, sanat ve tarihi dokunun zarar görmesi anlamını taşımaktadır. Tüm dualarımız ve desteklerimiz bu trajedi boyunca Notre Dame ile birlikte olacaktır. Bizler de, Fransa cumhurbaşkanı Macron’un yaptığı bağış çağrısına kayıtsız kalmadık ve Binance Charity Foundatin olarak yeni bir kampanya başlattık. Siz de, Notre Dame’ın yeniden inşasına yapacağınız Bitcoin bağışları ile katkıda bulunabilir ve bu tarihin yeniden yaşatılmasına katkı sağlayabilirsiniz. Yapacağınız bağışlar, ilgili birimler ile paylaşılacak ve bu konuda tam bir şeffaflık politikası izlenecektir. O  yüzden siz de, yaptığınız bağışlar ile birlikte  #cryptorebuildNotreDame etiketini kullanın ve bu tarihi dokunun yeniden yaşatılmasına katkıda bulunun.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment