Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BSV’yi Liste Dışı Bırakan Kraken, Her Ay İki Yeni Koin Listeleyecek

Kripto para sektörünün son birkaç haftasına damga vuran Bitcoin SV gelişmesinde, BSV’yi liste dışı bırakan borsalardan birisi olarak dikkat çeken Amerika merkezli Kraken borsası, her ay iki yeni kripto parayı listelemeyi planladığını, yaptığı basın açıklaması ile duyurdu.

Twitter’da Bitcoin SV’nin liste dışı bırakılıp bırakılmaması gerektiğini kullanıcılarına soran Kraken’in anketine 50 binden fazla kişi katılmış ve borsa, ezici çoğunlukta liste dışı bırakılma sonucunun çıkmasının ardından, BSV’yi platformdan çıkardığını duyurmuştu.

Yapılan açıklamada BSV yatırma işlemlerinin 22 Nisan’da biteceği ve Mayıs sonuna kadar ise BSV cinsinden bakiyesi bulunan kişilerin koini borsadan başka bir adrese çekebileceği belirtilmişti.

Kraken, BSV liste dışı haberi ile birlikte yeni bir gelişmeyi daha kullanıcıları ve kripto para camiası ile paylaştı. Şirketten yapılan açıklamada Kraken’in Mayıs ayından başlayarak her ay iki yeni kripto parayı platformda listeme amacında olduğu ifade edildi.

Kraken CEO’su Jesse Powell, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Bundan sonra 2019 yılı boyunca her ay iki yeni kripto parayı platformumuzda listelemek istiyoruz. Bunu Mayıs ayı ile birlikte başlatmayı düşünüyoruz. Listeleyeceğimiz kripto paraları çok iyi seçmeliyiz. Elimizde bir liste var ve ona göre hareket edeceğiz. Aynı zamanda müşterilerimizin istekleri de bu noktada çok kilit bir rol oynayacak. Kimsenin pek bilmediği ancak teknik açıdan harika kripto paralar da, listemizde şu an için yer alıyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment