Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yöneticisi: Yapacağımız Şeyler ile, Paranın Transfer Metodunu Değiştireceğiz

Ripple’ın üst düzey yöneticileri arasında yer alan ve şirkette üründen sorumlu yönetici olarak görev yapan Asheesh Birla, yaptığı açıklamada para transferi noktasında kullanılan metodların, günümüz teknolojisine göre çok geride olduğunu ifade etti.

Uluslar arası para transferlerinin de artık bir değişim ve dönüşüm yaşaması gerektiğini ifade eden Birla, bu sebeple Ripple olarak yaptıkları şeye çok değer vediklerini ifade etti.

Bir yerden bir yere para göndermenin hemen her zaman çok acı verici bir eylem olduğunu ifade eden Birla, artık 2019 yılında olduğumuzu ve bunun değişmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

”Para göndermek her zaman işkence olmuştur. Artık 2019 yılına geldik ve bunun değişmesi gerekiyor. Halen 60’larda kullandığımız metodları kullanıyoruz ki bu çok acı verici. Eskiden sadece birkaç dev banka vardı ancak şimdinin ekonomik konjüktüründe, milyon dolarlık birçok finansal kurum var ve bunların para transferlerini iyi olmasına ihtiyacı var. Biz de tam olarak bu noktada Ripple ve Ripple Net olarak devreye giriyoruz. Yapacağımız şeyler ve sunacağımız teknoloji ile, para transferini günümüz çağına modernize etme amacını taşıyoruz.”

Birla, Ripple olarak kimseyle kavga etme niyetinde olmadıklarını da ifade ederken, tüm finansal kurumlar ile iyi ilişkilere sahip olmak istediklerini açıkladı. Başarılı isim, Ripple’ın yıkıcı bir şirketten çok yapıcı bir kurum olma amacı taşıdığını da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment