Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den KYC Skandalına Yönelik Yeni Açıklama

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bildiğimiz gibi geçtiğimiz günlerde bir veri skandalı ile adeta sarsılmıştı. Borsaya kayıt yaptırmak için bazı fotoğraflar ve kimlik bilgileri gönderen kullanıcıların, borsa ile paylaştığı bu belgeler bir hackerın eline geçmiş ve bunların bir kısmı yayınlanmıştı. Bu durum, kripto para sektöründe ciddi bir şekilde ilgi çekmiş ve borsa çok zor durumda kalmıştı.

Ancak konuyla ilgili olarak bugün bir güncelleme metni yayınlayan borsa yetkilileri, şu aşamada güvenlik konusunda bir sıkıntının olmadığını ve bu verilerin, şirketin daha önce iş birliği yaptığı bir üçüncü parti kurumdan gelmiş olabileceğini söyledi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Yapılan son araştırmalar bize gösteriyor ki, Binance olarak Aralık 2017 ve Şubat 2018 arasında kullandığımız bir üçüncü parti servis sağlayıcısı tarafından sağlanan belgeler ile çakışıyor. Bu konu ile ilgili olarak mağdur olan tüm herkes ile görüşüyoruz ve bizim politikamızı net bir şekilde anlatıyoruz. Umarız yakın dönemde bu konuyu tamamen çözecek ve müşterilerimizi mağdur etmeyeceğiz.”

Bakalım borsa, önümüzdeki dönemde bu konu ile ilgili nasıl adımlar atacak ve daha da önemlisi, bunlar sektör tarafından nasıl karşılanacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment