Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Maaşının Hepsini Bitcoin ile Alan İngiliz Yazılımcı, Hayatını Anlattı

Bitcoin ile maaş alanların sayısı bildiğimiz gibi her geçen gün biraz daha artıyor. Konuyla ilgili olarak İngiltere’de yaşayan bir yazılımcı ise, ülkenin ünlü gazetelerinden. birisi olan Daily Mirror’a konuştu ve Bitcoin ile maaş almanın nasıl bir şey olduğunu anlattı.

Ülkede faaliyet gösteren yerel kripto para borsası Coin Center’da görev alan 24 yaşındaki Zakk Lakin, arkadaşlarının bu durum karşısında çok şaşırdığını ancak kendisinin hayatında. hiçbir şeyin değişmediğini ifade ediyor.

Lakin, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Bitcoin ile bir şeyler almanın insanların sandığı kadar zor olmadığını ifade ederken, şu anda birçok e ticaret sitesinde ya da farklı yerlerde Bitcoin ile ödeme yapılıyor ve bu durum da benim işimi kolaylaştırıyor diyor.

Gelecekte, benzin istasyonlarından büyük restoran zincirlerine kadar her yerin Bitcoin kabul edeceğini düşündüğünü ifade eden başarılı isim, bu durumun da kendi işine geleceğini belirtiyor.

Bitcoin ile maaş almak konusunda ise, başarılı geliştirici şunları söylüyor:

”Direkt borçlar ya da kira gibi süreçleri saniyesinde Pound’a çeviriyorum ki Bitcoin fiyat hareketleri beni etkilemesin. Onun dışında da genelde bir şeyler almak için Bitcoin harcıyorum. Bu da benim için çok güzel bir şey.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment