Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Optimism (OP) ve Diğer 6 Kripto Para İçin Yeni Opsiyonlar Sunuldu

Binance, Optimism’in (OP) desteklenen yeni 29 işlem çiftiyle Binance Convert platformuna ekledi ve OP dahil olmak üzere yedi kripto para birimi için yeni marjin opsiyonları sunduğunu duyurdu.

Binance, 7 Haziran tarihinde OP‘nin, desteklenen yeni 29 işlem çiftiyle Dönüştürme & OTC Portalı olarak bilinen Binance Convert platformuna eklendiğini duyurdu.

Kullanıcılar artık BTC, BUSD, USDC, USDT ve desteklenen diğer tokenler aracılığıyla OP ticareti yapabilecek ve Binance Convert aracılığıyla varlığın fiyatlarını kontrol edebilecek.

 

Binance ayrıca OP dahil olmak üzere yeni ödünç alınabilir varlıklar olarak ANC ve MBL‘i cross marjin işlemlerine ve yeni ödünç alınabilir varlıklar olarak AKRO, ANC, EPX, LUNA, LUNC, MBL, OPyi isolated marjin işlemlerine eklediğini duyurdu.

Yatırımcılar, artık cross marjin işlemleri için ANC/BUSD, ANC/USDT, MBL/BUSD, OP/BUSD ve OP/USDT paritelerini kullanabilecek

Buna ek olarak AKRO/BUSD, ANC/BUSD, ANC/USDT, EPX/BUSD, EPX/USDT, LUNA/BUSD, LUNA/USDT, LUNC/BUSD, MBL/BUSD, OP/BUSD, OP/USDT işlem çiftleri ile isolated marjin işlemleri yapılabilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!