Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Popüler Metaverse Altcoin’i İçin Yeni Token’a Destek Geldi

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance, Ethereum (ETH) ağı üzerinde gerçekleşecek yeni GALA’nın sözleşme takasını destekleyeceğini duyurdu.

Binance 10 Mayıs tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı gönderide, 15 Mayıs tarihinde Ethereum ağında gerçekleşecek GALA sözleşme takası yükseltmesini destekleyeceğini bildirdi.

Borsa, TSİ 15 Mayıs 18:00 tarihi itibariyle GALA yatırma-çekme işlemlerinin askıya alınacağını ayrıca eski GALA sözleşme adresi aracılığıyla para yatırma-çekme işlemlerinin artık desteklenmeyeceğini belirtti.

İşlem sırasında spot ticaretin, marjin ve vadeli işlemlerin herhangi bir şekilde etkilenmeyeceği de verilen bilgiler arasında yer aldı.

Binance, hesabında GALA bulunan tüm müşterileri için teknik gereklilikleri yerine getireceğini bildirirken para yatırma-çekme işlemleri tekrar aktif hale geldiğinde bunun için yeni bir duyuru yayınlayacağını da açıklamalarına ekledi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %25,2 değer kaybeden GALA, son 24 saat içerisinde %4,5 yükseliş yaşayarak yazım itibariyle $0,03 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!