Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Metaverse Altcoin’i Neden Yükseldi? İşte Arkasındaki Önemli Duyuru!

Blokzinciri tabanlı oyun firması Gala Games’in, büyük bir güncellemenin parçası olarak GALA sürüm 2’yi tanıtması ve airdrop detaylarını paylaşmasıyla yerel token’ın fiyatı %15 yükseldi.

Gala Games geliştiricileri 18 Nisan Salı günü yayınladıkları bir blog gönderisinde, Gala Games’in yerel tokenlarının metaverse odaklı yeni sürümünün 15 Mayıs tarihinde piyasaya sürüleceğini duyurdu. Sürüm 2 (V2) olarak adlandırılan ve ekosistem için kritik bir role sahip olacak bu tokenlar GALA sahiplerine 1:1 oranında airdrop yapılacak. Blog gönderisinin yayınlanmasından kısa süre sonra ani bir yükselişe geçen GALA %15‘lik bir performans sergiledi.

Gala Games geliştiricileri, v2 tokenlarının Ethereum’daki (ETH) GALA akıllı sözleşmelerinde yapılan geniş çaplı bir yükseltmenin parçası olduğunu vurguladı ve bunun projenin gidişatı için olumlu bir hamle olduğunun altını çizdi.

Airdrop sonrasında halihazırda piyasada işlem gören sürüm 1 (V1) GALA tokenlarının herhangi bir değere sahip olmasının amaçlanmadığı ve bu sürüm 1’in ekip tarafından desteklenmeyeceği açıklandı. Gala Games ekibi, 15 Mayıs itibariyle hak sahibi kullanıcılara airdrop olarak gönderilecek sürüm 2 tokenlarını geliştirmeye ve ekosistem içerisinde değer katmaya devam edecek.

Gala Games ekosistemi büyümeye ve gelişmeye devam ederken, 15 Mayıs’ta GALA(v2)’nin piyasaya sürüleceğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. GALA  için Ethereum sözleşmesine yapılan bu yükseltme, gelişmiş yakma (burn) mekanizmaları, güvenlik geliştirmeleri ve gelecekte kompleks güncellenebilirlik özellikleri dahil olmak üzere bir dizi iyileştirmeyi kapsıyor.

Kullanıcıların bu sürüm 2 airdrop fırsatından yararlanabilmesi için piyasadaki öncü kripto para borsalarıyla iletişime geçildiğini belirten ekip yine de garanti bir airdrop süreci için herkesi varlıklarını kendi kişisel cüzdanlarında tutmaya davet etti. Öte yandan likidite havuzlarında ya da bağlantılı kontratlar üzerinde tutulan GALA’ların da oralardan kaldırılıp kişisel cüzdanlara çekilmesi gerektiği vurgulandı.

Kullanıcıların airdroptan yararlanmak için ekstra hiçbir işlem yapmalarına gerek olmadığı ve 15 Mayıs tarihi yaklaştıkça daha fazla detayın paylaşılacağı belirtildi.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle yaklaşık %15 değer kazanan GALA, 0,0424 dolar seviyesinden 0,0487 dolara kadar yükseldi. GALA yazım esnasında 0,0485 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!