Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Shiba Inu ve 3 Altcoin İçin Önemli Destek: Innovation Zone’dan Çıkardı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 4 altcoin’i yüksek riskli tokenların bulunduğu özel ticaret bölgesi “Innovation Zone”dan çıkaracağını duyurdu.

Binance 17 Nisan tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı paylaşımda, Shiba Inu (SHIB), Frax Share (FXS), Trust Wallet Token (TWT) ve 1inch’in (1INCH) değerini kanıtladığını ve borsa standartlarını karşıladığını belirterek Innovation Zone adlı özel ticaret bölgesinden çıkarılacağını duyurdu. 

Yapılan açıklamada Binance, söz konusu güncellemenin 18 Nisan tarihinde gerçekleştireceğini bildirdi. Bu tarihten itibaren 4 altcoin’in ticareti resmiyet kazanmış olacak.

Altcoinlere ait herhangi bir hizmette değişiklik olmayacağını belirten borsa, periyodik incelemeler sonucunda bu karara vardıklarını açıkladı. Periyodik incelemelerin ekiplerinin proje taahhütlerini, işlem hacmini ve akıllı sözleşme kararlılığı gibi aktiviteleri göz önünde alınarak yapıldığı belirtildi.

Binance uzun bir süredir listelediği altcoinleri ilk olarak Innovation Zone’da ticarete açıyor. Bu güncellenmenin gelmesiyle birlikte belirtilen 4 altcoin’in Innovation Zone’da kalan projelere göre daha güvenli ve istikrarlı bir yatırım olduğu düşünülüyor. Öte yandan bu 4 altcoin’in güncellemeyle birlikte işlem hacimlerinin de artması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!