Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Yeni Bir Altcoin İçin Listeleme Haberi Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 34. Launchpool projesi Maverick Protocol’ü (MAV) listeleyeceğini duyurdu.

Binance 27 Haziran tarihinde resmi blog sayfası üzerinden yaptığı duyuruda, 34. Launchpool projesi Maverick Protocol’ün yerel token’ı MAV’ı 28 Haziran tarihinde listeleyeceğini bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre MAV; TSİ 28 Haziran saat 11.00’de Bitcoin (BTC), Tether (USDT) ve TrueUSD (TUSD) olmak üzere üç paritede işlem görmeye başlayacak. Binance ayrıca MAV/TUSD işlem çiftinde bir sonraki duyuruya kadar komisyonsuz bir şekilde alım-satım yapılabileceğini belirtti.

Stablecoin ihraççısı Circle, ABD’li kripto para borsası Gemini ve kripto yatırım şirketi Pantera tarafından desteklenen Ethereum (ETH) ana ağı ZkSync Era üzerinde faaliyet gösteren merkeziyetsiz borsa (DEX) Maverick’in yerel token’ı MAV’ın toplam 2 milyar arzı bulunmaktadır.

MAV’ın Launchpool kapsamında 30 milyon adeti Binance’de farming yapan kullanıcılara dağıtılacağı açıklanmıştı.

MAV ilk defa Binance aracılığıyla piyasaya sürülecek. Bu sebeple yapılan açıklamada, MAV yatırma-çekme işlemleriyle ilgili herhangi bir tarih verilmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!