Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Yeni Trading Çiftleri Müjdesi

Dünyanın günlük işlem hacmine göre en büyük kripto para borsası olan Binance; yaptığı açıklama ile Cardano ve NEO için yeni stabil koin çiftlerinin eklendiğini duyurdu.

Borsadan yapılan açıklamada, 27 Mart tarihinden itibaren ADA / PAX, ADA / USDC, NEO / PAX ve NEO / USDC trading çiftlerinin platformda trade edilebileceği ifade edildi.

Bu hamle ile birlikte Binance’de işlem yapan kullanıcılar bundan sonraki süreçte ADA ve NEO’yu dolara karşı bu iki stabil koini kullanarak trade etme şansına sahip olacak.

Son dönemde USDT’ye karşı yola çıkan ve stabil kripto para piyasasında Tether’in tahtını sallamak isteyen PAX ve USDC, regüle edilmiş ve Tether’e göre daha şeffaf yapıda olmaları ile, aslında kripto para traderlarının her geçen gün daha da fazla tercih ettiği koinler arasında yer alıyor.

Binance de, bu noktada platformda işlem yapan ve kripto para trade eden müşterilerinin, daha fazla stabil kripto para seçeneği arasından istediğini kullanması ve çeşitliliği arttırmak için, bu stabil kripto paraları platformda listeledi.

PAX ve USDC’nin kullanım alanını arttırmak için sürekli olarak hamleler yapan dünyanın en büyük kripto para borsası; son olarak da ADA ve NEO’yu bu işin içine ekledi.

Bakalım, bu tarz haberlerin gelmeye devam etmesi ile bu iki dolara endeksli stabil kripto para, yakın gelecekte Tether’i tahtından edip bu alanda lider olmayı başarabilecek mi?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment