Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Android Uygulamasında Kredi Kartı ile Kripto Para Satın Alınabilecek

Dünyanın günlük işlem hacmine göre en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, Android uygulaması üzerinden kredi kartı ile kripto para alım işlemlerinin aktif hale getirildiğini duyurdu.

Binance’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, bundan sonra seçili kripto paraları satın almak için direkt olarak kredi kartının kullanılabileceği ifade edilirken, şu sözlere yer verildi:

”Android uygulamamızın son güncellemesi ile birlikte Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ve Bitcoin Cash için kredi kartı alımları özelliği sisteme eklenmiştir.”

Şu aşamada, açıklamada da belirtildiği gibi Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ve Bitcoin Cash için olan bu sürecin gelecekte diğer kripto paraları kapsayıp kapsamayacağı gizemini korurken, kripto para camiası bu olaya iki farklı tonda  yanıt verdi.

Bir grup yatırımcı, Binance’in müşterilere farklı metodlar ile kripto para alımı yapma özgürlüğünü sağladığını ifade ederken, bu durumun da sektör açısından son derece önemli bir gelişme olduğunu belirtti.

Ancak buna karşın, bir diğer grup ise, kredi kartı ile kripto para alımı yapmanın riskli bir süreç olduğunu belirtirken, bu durumun yatırımcıları olası bir düşüş halinde çok zor durumda bırakacağı tezini savundu.

Binance’in attığı tweete kredi kartı ile alım işlemlerindeki komisyon oranlarına ilişkin ise bir açıklama yapılmadı. Ancak Twitter’a bakıldığında, şirketin koyduğu komisyon limitlerinin son derece yüksek olduğunu ifade eden tweetler görmek mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment