Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mithril, Binance Chain’e Geçişini Tamamladı

Dünyaca ünlü kripto para borsası Binance’in kendi mainnetine geçtiğini açıklamasının ardından birçok projeye, Binance’in yeni ağı Binance Chain’e geçmek için çalışmalara başlamıştı. Bu projelerden ilki ise Mithril olmuş ve firmadan yapılan açıklamada tüm MITH tokenlerinin Binance Chain’e geçeceği belirtilmişti.

Konuyla ilgili Mithril’in Medium hesabından yapılan açıklamada da, bugün itibariyle sürecin tamamlandığı ifade edildi. Binance.com üzerindeki tüm MITH tokenlerinin Binance Chain’in token standardı olan BEP2’yi çevrildiği ifade edilirken, BEP2 odaklı MITH tokenlerinin aynı zamanda Binance DEX üzerinden de trade edilebileceği belirtildi.

Yapılan açıklamada özel ETH cüzdanlarında tutulan ERC 20 odaklı MITH’lerin ve yine diğer borsalardaki MITH tokenlerine ise şu an için bir işlem uygulanmadığı belirtildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Binance CEO’su Changpeng Zhao ise, Binance DEX’te MITH trade’inin başladığını ifade ederken, ”Artık MITH ve BNB’lerinizi cüzdandan ayırmadan Binance DEX’de trade edebileceksiniz.” ifadelerini kullandı.

Binance’in son dönemde yaptığı açılımın bir parçası olan Binance DEX borsası ve Binance Chain, sektörde yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Ethereum ya da diğer platformlardan ayrılarak, Binance ağına geçen bu projelerden özellikle bu geçişi ilk olarak tamamlayanların ciddi bir artış yaşaması da gözlerden kaçmamıştı.

Binance ağına, MITH’e ek olarak yakın dönemde diğer bazı projelerin de geçmek için çalışmalar yaptığı ifade edilirken, konuyla ilgili önümüzdeki dönemde de gündemin son derece yoğun olması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment