Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Delist Ettiği Altcoin’den İlginç Talep: BNB’lerimizi Geri Verin!

Blockchain tabanlı sosyal medya projelerinden Mithril, kripto para borsası Binance’ten 200 bin tane Binance Coin (BNB) talep ediyor.

Binance, bugün borsanın standartlarını karşılamadığı gerekçesiyle Mithril (MITH) dahil olmak üzere dört tane altcoini delist etme kararı aldı. MITH, bu karar sonrasında %20 oranında değer kaybetti.

Mithril ekibi, MITH delist edildikten sonra Binance’ten para iadesi talebinde bulundu. Mithril ekibi, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Binance bugün MITH’i delist edeceğini duyurdu. Binance, MITH’in listeleneceği zaman 200 bin BNB’lik bir mevduat talep etmişti ve bu mevduat hiç iade edilmedi. Mithril topluluğu adına, Mithril’in faaliyetlerini sürdürebilmesi için Changpeng Zhao’nun bu parayı iade etmesini talep ediyoruz.”

Binance, MITH tokenı Kasım 2018 tarihinde borsaya eklemişti. 200 bin BNB, o tarihte yaklaşık 1 milyon dolar ediyordu.

Mithril ekibi, Binance’ten para iadesi talep etmeye ek olarak, Binance ile uzun zamandır iş birliği yaptıklarını da belirtiyor. MITH, Nisan 2019’da kullanıma açılan Binance Chain’i kullanan ilk tokendı. Ayrıca Binance’in merkeziyetsiz borsasında listelenmiş ilk paritede de MITH’i kapsıyordu.

Mithril ekibi, 200 bin BNB’nin projenin “faaliyetleri sürdürmeye devam edebilmesi” için gerekli olduğunu söylese de, proje sosyal medyada bir süredir aktif değildi. MITH ekibi, bugünkü paylaşım sayılmazsa Twitter’da en son 7 Ocak 2021 tarihinde paylaşım yaptı.

Binance yönetimi henüz Mithril’in talebiyle ilgili bir açıklama yapmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!