Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Listeleyeceği Sleepless AI ve AI Coin Nedir?

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in 42. Launchpool projesi olarak seçtiği Sleepless AI’ı (AI) sizler için inceledik.

Binance tarafından 4 Ocak tarihinde listelenecek olan web3 ve yapay zeka platformu Sleeples AI’ın yerel kripto parası AI, AI/BTC, AI/USDT, AI/BNB, AI/FDUSD, AI/TUSD ve AI/TRY işlem çiftleriyle alım satıma başlayacak.

Sleepless AI nedir?

Web3 ve yapay zeka tabanlı oyun platformu olarak karşımıza çıkan Sleepless AI, blockchain’i teknolojisi ile birlikte sürükleyici bir oyun deneyimi sunmayı hedeflemektedir. PaperGames’in çekirdek ekibi olan Sleepless AI’ın ilk oyunu “HIM”dir. HIM, kadınlara sanal bir erkek arkadaş yaratmak amacıyla geliştirilen ayrıca yapay zeka ve kripto teknolojilerini birleştiren bir oyundur. Öte yandan platformun bir de erkekler için olan “HER” oyunu bulunuyor.

Kullanıcıların oynayış şekline göre oluşturduğu sanal arkadaş ile birlikte sürükleyici bir hikayeye sahip olacağı belirtiliyor.

AI Coin’in kullanım alanları

Yeni piyasaya sürülecek olan AI’ın Sleepless’ın çıkardığı ve çıkaracağı oyunlar içerisinde kullanılacağı tahmin ediliyor. Şirketin yaptığı açıklamalara göre oyuncular oyun için NFT alıp-satabilecek. AI coin’lerin NFT alım-satımında da kullanılacağı bu sayede ekonominin dinamik tutulacağı öngörülüyor.

AI Coin detayları

Binance’in Launchpool’u ile birlikte piyasaya sürülecek olan AI’ın toplam arzı 1 milyar olarak açıklandı. Bunun 70 milyonluk kısmı Binance tarafından kullanıcılara dağıtılacak ve toplamda ilk başta 250 AI coin piyasada olacak. Oyuncuların AI coinleri oyun içi kararları oylamak veya yeni özellikler önermek için kullanabileceği ifade edildi.

AI Coin nasıl alınır?

AI kazanmak isteyen kullanıcıların Binance Launchpool üzerinden BNB, TUSD veya FDUSD stake etmesi gerekmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!