Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Son IEO’su Matic Network İçin Kura Sonuçları Belli Oldu

Binance’in platformu olan Binance Launchpad’de gerçekleşecek olan bir diğer IEO Matic Network’de kura sonuçları belli oldu. Kuraya katılanların yüzde 58,38’i MATIC tokenlerini almaya hak kazanırken, şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Binance olarak MATIC Network’te yaptığımız IEO kura çekimini tamamladık. 26 Nisan’a kadar kazanan kişilerin hesaplarındaki BNB miktarlarını düşerek onların yerine MATIC tokenlerini tanımlayacağız. 1 MATIC tokeni, 0.000119 BNB ve 0.00263 USD’ye (BNB fiyatı 22.0200 dolar iken) denk gelmektedir.”

Ayrıca yapılan açıklamada MATIC tokeninin de 26 Nisan tarihinden itibaren Binance’de listelenmeye başlayacağı ifade edildi. Binance, bu yeni token için MATIC / BNB, MATIC / BTC ve MATIC / USDT paritelerini kullanıma açacak.

Binance’in yaptığı yeni kura modeli ile bu tokeni almaya hak kazanan hesap sayısı ise 16 bin 666 olarak açıklandı.

Bilindiği gibi firma daha önceki IEO’larda ilk gelen alır mantığı ile sürece yaklaşmış ve bu da ciddi bir sıkıntı doğurmuştu. Bu durumun şeffaf olmadığını ve birçok kişi için sıkıntı yarattığının ifade edilmesinin üzerine, Binance CEO’su Changpeg Zhao, kura sistemine geçtiklerini ve daha adil bir süreç yönetme amacında olduklarını söylemişti.

Binance’in bu yeni kura sisteminin Launchpad’de düzenlenecek sonraki IEO’larda da bir temel oluşturması planlanıyor. Bu yöntemin, ilk gelen alır mantığına kıyasla daha adil ve daha az sıkıntı yaratan bir sistem olduğu da ifade edilen detaylar arasında yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment