Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’ten Beklenen LUNA Airdrop Duyurusu Geldi: İkinci Dağıtım Tamamlandı

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance ikinci Terra (LUNA) airdrop’unu tamamladı. LUNA son yirmi dört saatte %6’ya varan değer artışı yaşadı.

Binance 22 Aralık tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı paylaşımda, Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (UST) yatırımcılarına yapılan ikinci LUNA airdrop’unun tamamlandığını bildirdi. Haberin ardından LUNA geçtiğimiz günün en düşük seviyesi olan 1,21 dolardan 1,29 dolara kadar yükseldi.

Yapılan duyuruda kalan dağıtımın önümüzdeki 24 ile 48 ay içerisinde gerçekleşeceğini belirten Binance, planlamalara göre Aralık 2022 veya Haziran 2023’te dağıtımın başlayabileceğini bildirdi.

Öte yandan Terra Classic 21 Aralık tarihinde sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı duyuruda, ağ üzerinde faaliyet gösteren Shuttle köprüsünün 31 Aralık 2023’te sonlandırılacağını ve yatırımcıların varlıklarını Terra ağına taşımaları gerektiğini hatırlattı. Shuttle köprüsünün diğer köprü seçenekleri ortaya çıkmadan önce kullanıcı varlıklarının Ethereum (ETH), Binance Smart Chain (BSC) ve Harmony (ONE) ağına aktarılabilmesi için oldukça önemli olduğunu dile getiren Terra Classic ekibi kullanıcılara destekleri için teşekkür etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!