Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalar Dava Sonucuna Dair Beklentiyle Ripple’a Yöneldi: Yeni Rekor!

Son veriler balinaların harekete geçerek Ripple (XRP) alımlarını hızlandırdığını ortaya koydu. Analistler, alımların dava sonucuna dair bir ipucu niteliği taşıyabileceğini iddia ediyor.

On-chain analiz platformu Santiment 21 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, 1 milyon ila 10 milyon XRP bulunduran cüzdan sayısının aralık ayı boyunca 1.617’ye ulaştığını bildirdi. Paylaşımda “balina” ve “köpekbalığı” olarak adlandırılan yüksek bakiyeli XRP yatırımcıları, bu ay toplam arzın %7,23‘üne sahip olarak yeni bir rekora imza attı.

Analistler, aralık ayındaki yoğun ilginin yatırımcıların davanın sonuna gelindiğine inanması ya da bir duyum almasından kaynaklanıyor olabileceğini öne sürdü. Uzmanlar yatırımcı sayısının kasım ayı ortasında ivmelenmeye başladığını ve bu durumun Ripple davasındaki gelişmelerin yatırım kararları üzerindeki etkilerine işaret ettiğini belirtti.

Ripple ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden kayıt dışı menkul kıymet davası ise hukukçulara göre sona yaklaşmış durumda. Ancak davanın olası sonuçları hakkında farklı görüşler bulunuyor. 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!