Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’ten Bu Altcoin İçin İki Delist Haberi Geldi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Civic’i (CVC) marjin ve sürekli vadeli işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

Binance 28 Kasım Pazartesi günü yaptığı resmi açıklamalarda, Civic’in (CVC) izole marjin, çapraz marjin ve sürekli vadeli işlemlerden delist edileceğini açıkladı.

Binance, CVC için 28 Kasım’da açılacak işlemler ve açık işlemler için kaldıracını düzenleyecek ve 29 Kasım’da sürekli vadeli işlemlerden kaldıracak. Aktif işlemlerin de etkileneceğini belirten borsa, kaldıraç ayarından etkilenilmemesi için kullanıcılara marjinlerini düzenlemeleri gerektiğini söyledi.

Bir diğer açıklamaya göre Binance, CVC için 30 Kasım tarihinde izole ve çapraz marjin borçlanmasını askıya alacak. Ardından TSİ 2 Aralık saat 6.00’da tüm açık pozisyonlar otomatik olarak kapatılacak ve kullanıcılara doğrudan ödeme yapılacak. Binance, tüm bu işlemlerin ardından CVC/BTC, CVC/USDT işlem çiftlerini marjin işlemlerden delist edecek.

Bu işlemlerin sonunda kullanıcılar, Binance üzerinden spot işlemlerde USDT, BUSD ve BTC paritelerinde CVC ticareti yapmaya devam edebilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!