Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Araba Satıcısı Daha Bitcoin Kabul Ediyor!

Post OAK Motors isimli dev araba firmasının kripto para kabul edeceği haberleri, otomotiv piyasası ve kripto para sektörünü bir araya getirmişe benziyor. Son olarak Amerika’daki bir başka araç satış şirketi Bernie Monero Companies, araba satışlarında Bitcoin, Litecoin ve Ethereum başta olmak üzere, birçok kripto paranın kabul edileceğini açıkladı.

Cleveland merkezli olan ve uzunca bir süredir Amerika’daki elit müşterilere hizmet vererek Mercedes ve Porsche gibi arabaların satış temsilciliğini yapan şirket, bu karar ile daha fazla müşteriye hizmet vermek ve çağı yakalamak istiyor. Konuyla ilgili açıklamalar yapan şirketin kurucusu ve başkanı Bernie Monero, şunları söyledi:

”Bu, bizim için geleceğe yapılmış büyük bir hamle. Bunu böyle okumak lazım. Artık, biz de müşterilerimize ciddi şekilde ödeme opsiyonu sunarak işi biraz daha esnek hale getirmek istiyoruz. Bitcoin’i görüyorsunuz, Blockchain teknolojisi de rüştünü ispatladı. Şimdi, Cleveland için Blockchain ve kripto paraların dünyayı nasıl değiştirdiğinin bir ispatı olacak bir iş yapmak istiyoruz. Oldukça mutlu ve heyecanlıyız.”

Moreno, Cleveland’ı aynı zamanda bir Blockchain merkezi haline getirmek için de yerel işletmeler ve karar vericiler ile sıkı bir çalışma içinde olduklarını doğrularken, şirketine ekledikleri yeni ödeme yöntemlerinin de araç alış satışında oldukça faydalı bir sistem olabileceğini belirtti. Artık daha kolay ve daha hızlı para transferinin önünün açıldığını belirten Moreno, bundan sonra tek bir tıklama ile araç alış satışı yapabilecekleri için oldukça heyecanlı olduğunu aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment