Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Balina Binance’de Agresif Bir Şekilde Ethereum Topluyor: 32 Milyon Dolarlık Alım!

Bir balina, Binance üzerinden sadece 2 gün içerisinde yaklaşık 20 bin Ethereum (ETH) satın alarak dikkatleri üzerine topladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain, bir balinanın dünyanın en büyük kripto para borsası Binance üzerine son iki gün içerisinde gerçekleştirdiği yaklaşık 19.500 ETH’lik işlemlerin detaylarına yer verdi.

Paylaşılan verilere göre bir Ethereum balinası 5 Eylül günü Binance’e 36 milyon dolar para yatırdı. Yatırma işleminin ardından balina, yaklaşık 15,9 milyon dolar değerinde 9.819 ETH satın aldı. Aynı balina 6 Eylül günü tekrar harekete geçti ve ortalama 1.600 dolardan yaklaşık 15,8 milyon dolar değerinde 9.689 ETH alımı daha yaptı.

Balina sadece iki gün içerisinde Binance aracılığıyla yaklaşık 32 milyon dolar değerinde 19.508 ETH satın almış ve borsaya yatırdığı paranın neredeyse tamamını kullanmış oldu.

Son dönemde düşüş yaşayan Bitcoin ve kripto para fiyatlarını fırsat olarak gören balinanın yakın zamanda bir yükseliş ve pump beklediği düşünülüyor. Balinanın bu hamlesinin son dönemde SEC’ye yapılan vadeli ve spot Ethereum ETF’leri ile de alakalı olabileceği tahmin ediliyor.

Yatırım firmaları Ark Invest ve 21Shares’in 6 Eylül günü yaptıkları spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvuruları, Ethereum yatırımcılarını heyecanlandırmıştı. Öte yandan ekim ayında onaylanması beklenen vadeli Ethereum ETF’i ise kısa vadeli olarak Ethereum’u balinaların odağına taşıdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!