Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Ethereum Balinası 5 Yıl Sonra Harekete Geçti: Borsaya Aktardı!

Uzun bir süredir atıl durumda bulunan 16,1 milyon dolarlık Ethereum balinası yakın zamanda 2 milyon doları kripto para borsasına olmak üzere varlıklarını hareket ettirdi.

On-chain analitik platformu Lookonchain 6 Mart tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, 5 seneden uzun bir süredir hareketsiz duran bir Ethereum balinasının yakın tarihte neredeyse bütün varlıklarını taşıdığını ortaya koydu. Balinanın 10.266 ETH’nin 1.322 tanesini daha sonrasında kripto para borsası Poloniex’e taşıması dikkatleri çekti. Balinanın bu hamlesi bir satış gerçekleştirme ihtimallerini gündeme getirdi.

Verilere göre balinanın aktarılan tüm varlığı madencilik üzerinden kazanıldı. Balinanın portföyü aradan geçen zamanda 50 milyon dolara kadar yükselmiş olsa da mevcut durumda değerinin %68’inin eridiği görüldü.

Analistler, balinanın portföyündeki ciddi değer kaybına rağmen yapılan transferin daha büyük düşüşlere işaret ediyor olabileceği konusunda yatırımcıları uyardı.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %3,8 değer kaybeden ETH, son 24 saat içerisinde %0,6 değer kazanarak yazım itibariyle 1.571 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!