Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Haftada Üçe Katladı: Pundi X Niye Yükseliyor?

Bir haftada üç kat büyüyen Pundi X (NPXS), yükseliş ivmesini sürdürüyor. Peki NPXS fiyatı neden yükseliyor?

Pundi X (NPXS) fiyatı, aylık grafikte yüzde 185, haftalık grafikte ise yüzde 142 oranında değer kazandı. İşte NPXS fiyatını yükselten gelişmeler.

Pundi X (NPXS) gelişmeleri

  • PUNDIX geliyor: Pundi X, toplulukta tokenların azaltılmasına yönelik bir oylama yaptı. Oylama sonucuna göre, 30 Mart’ta her 1000 NPXS tokenı 1 PUNDIX tokenına eşit olacak. Bu değişimle birlikte mevcut gas ücreti ortadan kalkacak. NPXS’in toplam arzı 258 milyar olurken PUNDIX’in arzı 258 milyon olacak. Bithumb borsası, bu değişimi destekleyen ilk borsalardan olduğunu duyurdu.
  • PUNDIX’e destek: ProBit borsası, NPXS ve PUNDIX swap işlemlerini destekleyeceğini açıkladı. Endonezya’nın kripto para platformu Indodax da NPXS ve PUNDIX swap işlemlerini destekleyecek.
  • Blockfolio duyurusu: Kripto para platformu Blockfolio, NPXS ve DENT’i uluslararası kullanıcılara sundu.
  • FTX haberi: FTX; NPXS, DENT ve CRO için perpetual futures işlemlerini açtı.
  • XPOS’a Türkçe dil desteği: Pundi X CEO’su, XPOS cihazının destekleyeceği bir sonraki dilin Türkçe olacağını açıkladı. 24 Mart’ta yapılan açıklamaya göre, gönderilen çevirilerle birlikte çalışmalara gelecek hafta başlanması bekleniyor.
  • Sosyal etkileşim yükseldi: Pundi X’in bir günlük sosyal etkileşimi yüzde 274 oranında yükseldi ve katılımcı sayısı 2.6 milyona çıktı.

NPXS fiyatı

NPXS, günlük bazda yüzde 16 oranında değer kazandı. 2 milyar dolarlık piyasa değeri bulunan token, piyasa değeriyle 49. sırada konumlanıyor. Tokenın günlük işlem hacmi ise 2.7 milyar dolar.

pundi-npxs
Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!